Blød i knæene eller ondt i fødderne

IMG_9619

Der er andre end dronningen, der har fødselsdag i denne uge og derfor er mandagen benyttet til en tur til storbyen og noget gaveindkøb.

Jeg løb panden mod en mur flere gange, men det lykkedes til sidst… ikke at få det jeg gik efter, men at få noget jeg tror/håber vil falde i smag.

IMG_9614Engang fandt jeg stor fornøjelse i at rende rundt og shoppe.

Nu vil jeg helst bare hjem.

Mens jeg gik og snusede til forårets sandaltrend blev jeg ringet op at min chefer – både den gamle og den nye – og måtte gå rundt mellem skoene i Salling og guide dem gennem et udtræk fra POB, som vores øverste chef havde bedt om.

Nogle af tallene havde jeg i hovedet, men hvor mange penge jeg har indkøbt for alt i alt i 2014 måtte de selv finde ud af.

Jeg gider nu godt vide, hvor mange millioner, jeg har formøblet på et år (:

Det var ikke millioner jeg brugte i dag. Men tæt på. Eller noget!

3 Comments

  • Karin Abildhauge

    Med en Joe & Juice gad jeg godt shoppe 🙂
    Jeg hyggede mig med yngste i lørdags, vi var de eneste i butikkerne, Babysam og Ønskebørn, men er der mange mennesker så er lysten væk.

  • Catarina

    Jeg hyggede mig også engang med at shoppe, nu er det ikke noget jeg længere nyder. Nå jeg skal afsted, så ved jeg hvad jeg skal have og hvor jeg kan købe det og går så efter det, og så ellers hjemad igen. 😉 Måske det har noget med alderen af gøre eller også er det bare fordi… 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *