Toogtyve og en fridag

Et lille plus på årsopgørelsen bragte mig et skridt nærmere det nye objektiv… 22 dage mere, så ryger det i indkøbsvognen.

Indtil da klarer jeg mig med et lånt glas, som er bedre end ingen glas.

IMG_9070a

Mandag er fridag.

Det ved mine kunder åbenbart ikke.

En lang række ubesvarede opkald (på en lydløs mobil) fra morgenstunden vidner om, at nogen har glemt, at tjekke min kalender.

Jeg havde en god ven til middag og da han var taget hjem tømte jeg resten af rødvinen og brugte et par dejlige timer i selskab med (…). Så det blev sent inden jeg gik i seng. Det fik mig dog ikke til at sove ret meget længere end på en ordinær mandag og ved solopgang var de to røde og jeg igen at finde ved stranden… i nattøj og med morgenhår skjult under hue og jakke, men friske og i gang.

Jeg satte mig på kanten af en båd med hundene i sandet ved mine fødder og brugte en stund på at glo ud over havet og fundere lidt over tilværelsen. Mere end en stund blev det ikke… Lillebror har ikke den gamles tålmodighed og det varede ikke længe, før han bragte mig tilbage til virkeligheden.

Fridagen er åben og uden planer overhovedet… men mon ikke den kommer til at indeholde noget med hunde og et kamera, med lånt glas? Jeg tror det!

2 Comments

  • Karin Abildhauge

    Det er skønt når et ønske er så tæt på at blive en realitet. Lige nu er fridagen brugt, og hverdagen i skudt i gang, så nu er de minderne fra en dejlige forlænget weekend du kan tænke tilbage på, og i fremtiden et objektiv <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *