Batteri niveau 99%

Ninjaen tog ‘mandagsslapper’ meget bogstaveligt. Det er mig en gåde, at hun kan sove i de positioner hun indtager. Behøver jeg at sige, at hun også snorker som en voksenmand !?!

IMG_9093a

Mandagen endte med at blive fuld af  I N G E N T I N G  og det var præcis hvad, jeg havde behov for.

Jeg vaskede en smule tøj, for at kunne sætte blot en smule aktivitet på dagens cv – og ellers nød jeg bare, at mærke solen varme på næsen, mens jeg drak kaffen i døråbningen til haven, dimsede lidt billeder, lækker sov og så 1. etape af Paris-Nice.

Og så er jeg forresten klar til at lægge arm med resten af ugen.

9 Comments

 • Vibeke/Dobbeltlykke

  Fantastisk billede – man overraskes gang på gang over de firebenedes evne til at sove på trods af meget aparte stillinger. Herhjemme har vi en smådoven labrador, der kan snorke så højt at den vækker os ovenpå. Lyder som en helt igennem vidunderlig mandag…

 • Henriette

  Ha ha ha , hun staar naesten paa hovedet for at goere dig tilpas 😉 uudtoemmelig inspiration til billeder er dine hunde jo 🙂 og til hvilestillinger.

 • Karin Abildhauge

  En vidunderlig fri mandag, lige efter mit hoved 🙂
  Jeg forstår din undren over sovestilling. Det er ikke kun din Ninja, der kan sove i en lidt akavet stilling, minderne fra børnene myldre frem 🙂

 • Catarina

  Aii, hvor lyder det som en skøn mandagsfri. Bare det ikke at have planer, men bare at kunne gøre lige det man føer for, er fantastisk. 🙂
  Og så ikke at forglemme det tossegode billede af lille A. 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *