Je suis Dronning

Prinsgemalen har på hollandsk tv igen luftet sin utilfredshed med ‘kun’ at være Prinsgemal.

Jeg tænker, at det er en smule patetisk og meget uklædeligt for så privilegeret et menneske at hyle op om ligestilling. Margrethe lignede da også en, der mest af alt havde lyst til at slå ham med scepteret. Hun havde i hvert fald helt klart set den mediestorm, der nu igen har rejst sig efter det interview.

gemalen
Lånt hos Ingemann

I mit lille rige herinde hersker også total enevælde. Jeg deler, sletter og tilføjer lige præcis det, jeg har lyst til.

Det falder uden tvivl nogen for brystet. Man må meget gerne være uenig med mig… men når man tillægger mig holdninger eller kun vil provokationen – så reagerer jeg og anbefaler, at man tuner ind på Ekstra Bladets ‘Nationen’, hvor den slags er i høj kurs.

Fortsat god lørdag (:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *