Med forbehold for ændringer

I går gik vi på stranden i solskin…. i dag tissede regnen ned uden for kontorvinduet og turen i mosen blev en kold og våd fornøjelse. Det ville være dejligt snart at se nogle tegn på forår.

1388631_51084896

Jeg har planlagt mine sidste feriedage. Det bliver, i lighed med sidste år, forlængelse og forsødelse af weekenderne i marts og april.

Sidste år fik jeg nej til at afholde min restferie samlet i forbindelse med påsken og havde derfor i stedet ‘mandagsfri‘ i de to forårsmåneder. Det endte med at være så stort et hit, at jeg valgte også at bruge en uges ferie på at holde fri om mandagen i juli, efterfulgt af 14 dages sommerferie.

Jeg tænker, at jeg gentager successen i år.

Både forår og sommer.

0

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *