Søndagsbilleder og nedtælling

Jeg føler mig handicappet uden Canon over skulderen… for mig er det nærmest, som at mangle en legemsdel.

Det er et sølle alternativ, at hive iPhonen op af lommen – men hvis alt går vel og jeg ikke bliver ramt af dyre og uventede regninger, så kan jeg lægge Tamron i indkøbskurven om 50 dage og atter iføre mig mit tredie øje.

Nedtællingen er begyndt.

strandpage
iPhone fotos

Canon eller ej… til stranden kom vi.

Der var lavvandet og hvis ikke jeg havde haft et uheld med noget vand og nogle bukser kunne vi ha’ nået helt ud til tvillingefyret. Men våde bukser og bidende kulde er ikke nogen god kombi. Mine knæ var nærmest blå da vi endelig nåede tilbage til bilen.

Resten af søndagen blev spenderet hos mine forældre og et lille visit hos min søster for at hilse på hendes lille nye hundehvalp, Esther.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.