For to år siden

For to år siden var jeg ved at pakke mit hjem ned. Vi levede i et papkassehelvede, sov på gulvet og var trætte som alderdomshjem.

flytpage

Det var en chance at tage, at bryde op og flytte helt herud. I dag ærgrer jeg mig lidt over, at jeg ikke gjorde det noget før. Men jeg tænker, at situationen havde været en noget andet med et hjemmeboende barn, som havde alle sine kammerater 25 km væk. Jeg er ikke sikker på, at det ville have været med samme happy ending.

Nu blev det i stedet sådan, at hun var klar til at flytte hjemmefra ved samme lejlighed og det gav mig frihed til at træffe et valg kun for mig.

På det tidspunkt havde jeg ikke turdet købe en bolig herude. I dag ville jeg ønske, at det var mit hus. Men selvom jeg havde haft råd, er jeg ikke sikker på, at Ole overhovedet ville sælge.

Nu må jeg nøjes med at bo her så længe han lader mig…

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.