Mandagen derpå i firmaet

Det gør altså noget godt for selvværdet, at tage til julefrokost… også selvom det kun er en enkelt aftens magi og de søde ord er ligefrem proportionale med mængden af alkohol, der er røget indenbords.

Men det gør ikke noget… slet ikke… for hvis man ikke bare engang imellem bliver kysset og kigget på med både begær og kærlighed, så dør man en lille smule inden i.

Jeg havde meget svært ved, at holde fokus på dagens arbejdsopgaver… tankerne flakkede rundt fra det ene til det andet.

Især det andet.

Poden ringede og spurgte om jeg kunne køre hende hjem, og uden overhovedet at skænke klokken en tanke, bad jeg hende komme hen til firmaet. Klokken var kun to da hun kom og så måtte jeg hurtigt pakke mine sydfrugter og be’ mig en time fri.

I morgen strammer jeg ballerne…

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *