Helt min egen

I dagens højtidlige anledning tager vi lige et nummer med ham der rapperen, vi skal drikke kaffe med senere i dag (:

Besøget er forberedt til mindste detalje, og alt er klappet og klart i Podens lille lejlighed til HAN træder ind af døren.

Fik jeg sagt, at hun ikke har snakket om andet… meget længe?

4 Comments

  • heidi

    Jeg har tænkt på frøken bech siden i forgårs. jeg er lige ved at dåne ved tanken. Jeg var gået i brædderne hvis det var mig. Har jeg nævnt at Emil Simonsen fra suspekt slikkede indvendig i mine stiletter og Vodkalars drak ferne branca af dem. Jeg glemte et øjeblik eller lidt mere at manden var med til den koncert. Åhh. suk. Liam er dejlig men ham Emil er altså en rigtig bandit…

    Jeg glæder mig til billeder..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *