Novemberblues

Natten til tirsdag blev en af de her, hvor søvnen havde mere end svært ved at indfinde sig. Det er ikke nogen god indledning til en lang og travl arbejdsdag, så der blev mest kørt på rutinen i dag.

De opgaver, hvor der skal visiteres og diskuteres med kunden om deres ønsker er nice-to-have eller need-to-have tager jeg i morgen, hvor overskuddet og evnen til diplomati forhåbentligt er større.

IMG_6588

Der var slået græs på den store eng i mosen og vinterbaderen Lillebror spottede med det samme, at der igen er fyldt masser af badevand i søen.

Som I kan se bader han i solnedgangen. Jeg kører hjem fra job kl. 14:45-15:00 og alligevel kniber det med at nå ud i lyset. Det er derfor stærkt begrænset, hvad der bliver taget af billeder på hverdage.

Det er i det hele taget begrænset, hvad der foregår af aktiviteter på hverdage på denne tid af året.

Det er mest af alt tiden til indendørs hygge, gode bøger, fede film og varme hunde ved fødderne.

5 Comments

 • Birgitte

  Fantastisk billede, Mette! – nu har jeg endelig fundet ud af at hilse på igen på din “nye” blog 🙂 Men er det rigtigt, at jeg skal udfylde mit navn og e-mail hver gang, jeg skriver? Og kan det passe, at jeg ikke kan se, hvad jeg skal skrive i feltet? (jeg tager bare chancen:-))….jeg er ikke så velbevandret i blogverdenen 🙂

  • Mette

   Dine kommentarer kommer fint ind, så du gør det helt rigtige 🙂

   Det er et temmelig minimalistisk tema og jeg mangler selv den lille taleboble og et tal, så jeg kan se om der er kommet nye kommentarer. Jeg tror jeg prøver at skrive til udvikleren med et lille ønske 🙂

   • Birgitte Bonde

    Ja, måske udvikleren faktisk gerne vil have dine kommentarer og forslag til forbedring, så de hele tiden kan blive bedre. Det må nu være rart for dig, at kunne se om der er nogle, der har skrevet til dig 🙂

 • Catarina

  Dine hverdage lyder præcis som vores, altså bortset fra at jeg ikke er ude men hunde (I wish I was) men ellers sker der heller ikke meget her på hverdagene. 🙂
  Men aftenerne er hygge med nettop gode film, serier og bøger – vinteren bruges for det meste til det. 😉

  • Mette

   Det er også rigtig hyggeligt og man behøver ikke have dårlig samvittighed og synes at man absolut skal dimse rundt i haven 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *