Jeg havde nær glemt…

Til morgen slog det mig, at Lillebror da vist har fødselsdag i oktober – det stod ikke i min kalender, men et kig på hans stambog bekræftede anelsen…

– på torsdag bliver det bette pus 4 år!

solsiden_annonce_oktober_2014_740
( bemærk tilbuddene gælder onsdag – lørdag i uge 42)

Det skal selvfølgelig ikke gå upåagtet hen og jeg tænker, at jeg skal omkring Solsidens Dyrehandel og have både godbidder og ben med hjem, som i næste uge oven i købet er på tilbud.

Jeg havde en plan om, at begge hund skulle have haft et bad i weekenden. Sommerens saltvand gør at pelsen virker fedtet og nu hvor mosen er det foretrukne luftested kan det endelig betale sig, at få vasket salten ud. Desværre er jeg ikke kommet op i omdrejninger efter sidste uges sygemelding. Jeg er frygtelig træt og drænet for al energi. Desværre.

Det irriterer mig grænseløst, at være sådan en svækling, men når kroppen ikke gider lege med, så er der ikke ret meget at gøre.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *