Helt i orden fredag

Aiii, hvor er det ærgerligt med det regnvejr… nu er jeg jo nødt til, at ligge på sofaen under et tæppe med kaffe og en god bog i hånden i stedet for at slå græs. Meget ærgerligt. Eller noget.

IMG_6002

Det var ret okay, at komme på job i dag. Bunken af opgaver var, som ventet, nærmest eksploderet, men det var rart at være en del af teamet igen. I næste uge holder halvdelen af firmaet efterårsferie og så skal jeg nok nå at få indhentet det forsømte.

IMG_5999

Jeg gik allerede hjem ved middagstid. Eller det vil sige, hjem kørte jeg ikke… jeg havde nemlig en aftale med Poden inde i Aalborg. Jeg fik shoppet lidt – fandt bla. en fin top til julens fester, fik købt en fødselsdagsgave samt et par morsomme pakker til julefrokostens pakkeleg.

God fredag og god weekend til dig.

7 Comments

 • Catarina

  Det lyder som den helt perfekte opstart og dejligt med lidt shopperi, specielt når man lige finder noget man ved man kommer til at bruge i den nærmeste fremtid 🙂
  God lørdag til dig Mette.

  • Mette

   Man er nødt til at slå til, når man ser noget godt… skal jeg ud og lede efter noget dagen før julefrokosten ved jeg bare, at jeg ikke kan finde noget.

   God weekend til jer derovre også 🙂

 • Heidi

  Hov hov, er det en ny karin slaugther bog og er den med sara linton og will trent. og er jeg gået glip af noget?( det er en ny bog kan jeg så se.. men ikke med sara lintor) Er den go hva hva?

  Jeg har forresten efterårsferie, ja alså når jeg lige har taget i mod 20 vandslanger og jo levende slanger ikke hav slanger men vandslanger. google elephant trunk snake. Mega nuttet. Men ikke lige så nuttet som dyr med pels.

  Håber ellers du har det godt

  Kh

  Heidi

  • Mette

   Vi har sådan lidt forskellig opfattelse af ordet ‘nuttet’ 😉

   Det er en ny Slaughter, som jeg fik af mine søde kolleger. Den er ikke en i serien om Linton & Trent, men derimod hendes første enkeltstående roman. Jeg er ikke kommet så langt endnu, men det tegner rigtig godt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *