Det bliver en fredags ting…

Vi vil gerne se dig til operation fredag den 3. oktober 2014 kl. 07.30

Den der fredags ting lyder som en invitation til fødselsdag, bortset lige fra at det er operation, der er inviteret til.

Udover at være en fredags ting risikerer det også at blive en heldags ting. Det er et operationsafsnit, som også risikerer akut opståede operationer fx. kejsersnit, og man skal vist væbne sig med tålmodighed.

Jeg væbner mig også med iPad og mobil, og håber jeg kan se Netflix eller lidt fjernsyn i ventetiden.

Har du set en god serie for nylig på Netflix, så giv lige et pip (:

IMG_5743

Poden er hidkaldt som hundepasser, chauffør og sygeplejerske, så de ting er også på plads.

I denne uge er hun forresten i praktik hos Bahne. Hun er temmelig begejstret for både arbejdet og personalet, og jeg kunne forstå i dag, at det er gensidigt. Jeg tænker, at et godt praktikophold er en ret god anbefaling at give sig selv, når man skal søge en læreplads.

Nu kan hun så få erfaring som hjemmehjælper og sygeplejerske også… jeg skal nok skrive en god anbefaling (:

26 Comments

 • Stine

  Jeg ventede jo knap 8 timer på mit akutte kejsersnit – netforbindelsen er elendig så smut forbi informationen (højre hånd lige når du går ind i forhallen) og få et login til wifi. Det vil du ikke fortryde! Håber ikke du skal vente alt for længe, jeg vil tænke på dig ❤️

 • Heidi

  Breaking bad… hvis du altså ikke har været det. de første 3 afsnit er lidt spøjse. eller det er de alle.

  Men det er den serie der har fået størst anderkendelse og beds rating i usa og jeg forstår hvorfor.

  Jeg knus elsker walther white. og Jessie Pinkmann.

  så den skal du altså se.

  Held og lykke i morgen. så ses vi på den anden side til snak om serien..

  • Mette

   Breaking bad har jeg hørt så meget om – måske skal jeg kaste mig over den i morgen hvor jeg absolut intet forsømmer ved at glo serier 🙂

 • Helle K.

  Det bliver godt at få det overstået og godt du har en sygeplejerske i baghånden. Jeg har vist kun værete i Bahne en enkelt gang, så det bliver ikke mig, hun falder over 😉 jeg har ikke den store interesse i indretning og dimserier. Det er skønt, at hun er glad for sin praktik og de er glade for hende – det er guld værd.

  • Mette

   De har skam også andet end dims og hvem har ikke brug for en ny kartoffelskræller eller grydeske indimellem 🙂

   Det bliver godt at komme over fredagen. Som Anita siger så gad jeg godt finde “fast forward” knappen.

 • Deborah

  Alle gode tanker og vibes din vej. Jeg ved ikke, om du har set Sons of Anarchy overhovedet, men ellers var det en anbefaling herfra, og der skulle være nok til at underholde dig hele dagen så vidt jeg ved.

 • Birgitte Bonde

  Havde invitationen været fra mig, havde det været til fødselsdag d. 3/10 🙂 – så jeg føler mig overbevist om, at operationen nok skal gå godt på denne “min” dag 🙂

  Jeg har lige set The Killing på Netflix og den var jeg virkelig begejstret for og kan varmt anbefale den. Jeg slugte hvert et afsnit og kunne slet ikke få nok.

  Held og lykke, Mette!

 • Catarina

  Dwet bliver da bare så godt af få det overstået inden weekenden så du ikke behøver at gå og vente længere. Så er det kun svart du skal vente på, eller får du det når du vågner?
  Pøj pøj med det Mette. 🙂

  • Mette

   Tak Catarina.

   Jeg ved faktisk ikke hvornår jeg får besked – i papirerne står der 3 uger men de er jo beregnet på en ‘almindelig’ patient – jeg har jo sådan et pakkeforløb så mon ikke det går noget hurtigere.

 • Anita Jensen

  Jeg ville ønske at jeg kunne “fast forward” for dig, så det pludselig var lørdag. Håber alt det bedste og at det kommer til at gå nemt og med det resultat, vi håber på.

  • Mette

   Tak Susanne 🙂

   Jeg er også glad for Bahne. De har en masse dejlige ting og tøj man ikke kan finde andre steder… ikke i Aalborg i hvert fald.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *