Hun blinkede først…

hundemad

Sultestrejken lakker vist mod enden.

I dag spiste den gamle – noget modstræbende – en halv portion mad inden hun lavede en Maude og gik i seng.

Der er ingen grund til bekymring. Jeg kender hende så godt, at jeg ved hun intet fejler. Hun tigger godbidder og er i øvrigt glad og tilpas… hun er ganske enkelt bare ikke tilfreds med menuen lige nu, men det skal nok vende, når hun bliver sulten nok.

Forhåbentlig… for jeg har lige hentet 15 kg. mere hos dyrehandleren (:

One Comment

  • Monica

    god info. har ca 18 kg stående af noget nyt købt i sommer – den sædvanlige pusher havde ferielukket – og det bliver konsekvent levnet/afvist.. Mutter ådetlillepusskaljohavemad her plopper leverpostejklumpe in disguise og andet godt i skålen, og dermed ryger endel foder også med..
    Men måske skal jeg bare sætte hårdt mod hårdt.. han har nok også en lille smule at tære på.. nuvel, hvem har ikke det …

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *