Poden og Holger

hjerteklinikPoden havde en tid på Hjerteklinikken i dag og havde taget sin mor med. Fire ører hører bedre end to og jeg kender hende… hun får kun halvdelen med (:

Hun har gennem længere tid oplevet daglige svimmelhedsanfald. Nogen gange med sorten for øjnene og hendes læge synes heldigvis, at det skal undersøges grundigt.

I dag blev der lavet hjertekardiogram og ultralydsscanning, og på fredag udstyres hun med en lille computer – en Holter, der skal monitorerer hjerterytmen 24-7 hen over weekenden.

Der er ingen alarmer, der ringer. Hendes hjerte ser ud og opfører sig helt normalt. ‘Holteren’ – som hendes mor fejlagtigt opfattede som ‘Holger’ – skal fange om der under anfaldene sker noget med hjerterytmen. Lægen troede ikke på det, men så er det udelukket.

Næste stop bliver en neurolog – her er jeg for alvor bekymret for resultatet 😉

8 Comments

 • Inger Bonde

  Det skal du ikke være – altså bekrymret mht. Neurologoen. Jeg arbejder på Neurologisk afd., så hvis der er noget, som du er i tvivl om, så siger du bare til.

  • Mette

   Jeg er mest bekymret for at få bekræftet, at der ikke er noget derinde der fungere – hun er jo lidt blondine indimellem 😉

 • Gitte

  Håber det “bare” er ungpige-flimmer…

  Ja man er aldrig helt tryg ved undersøgelse af de unges knolde. Man kan nogle gange tvivle på, om der overhovedet er noget der inde.

 • Yt

  Der er da ikke rart.
  Håber de finder ud hvor det er galt.
  Jeg kaldte den også Holger de første par gange jeg gik med den,
  Gør det ligesom knap så farligt 😉

  • Mette

   Det er ikke rart nej – og når man ikke ved hvad det skyldes forstærker angsten symptomerne, tænker jeg (og så har hun arvet sin fars/farmors evne til at piske en stemning op) 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *