Har du Netflix?

Og er du til krimi dramaer? Så kan jeg på det varmeste anbefale dig, at give dig i kast med The Killing.

the_killing

Serien er baseret på den danske tv-serie ‘Forbrydelsen’ og selvom jeg også synes rigtig godt om den også, så overgår den amerikanske version den danske med flere længder. De har skabt skabt deres helt egen version. Brugt den danske serie som et udkast, men den afviger og overrasker alligevel. Positivt.

I modsætning til mange amerikanske produktioner virker persontegningerne troværdige. De to hovedpersoner ‘Linden og Holder’ er ikke smukke, succesrige eller overnaturlige på nogen måde.

Jeg er i gang med sæson 3. Den 1. august frigives sæson 4 på Netflix og jeg glæder mig til selskabet af Linden og Holder et stykke tid endnu.

8 Comments

  • Mette

   Tak for tippet – det skal jeg bestemt lige kigge på 🙂

   Mangler man ikke de danske undertekster? Jeg har set Downton Abbey uden tekster. Jeg har ingen problemer med at følge med i handlingen, men jeg misser mange af de små sproglige finurligheder… blandt andet den gamle Lady Grantham spydigheder, som jeg ikke forstår på engelsk.

 • Monica

  Gad jeg godt! I det hele taget GLÆDER jeg mig til man atter skal bruge aftenerne i sofahjørnet, foran tv’et og måske et lille tæppe fordi det er lidt køligt!!

 • Susanne

  Jeg har også den – den amerikanske, jeg er ikke til de danske serier
  så er der da lidt at kigge på her i varmen 🙂

  • Mette

   Den er tosset god, men jeg kunne nu også godt li’ ‘Forbrydelsen’ og i særdeleshed Sofie Gråbøl, som jeg synes er rigtig dygtig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *