Mandag ved Borgmesteren

Mandagens strandtur lover godt for sommerferiens ditto.

Der var ikke et øje ved Borgmesteren udover et par ryttere til hest langt ude i horisonten. Ellers kun de to røde og jeg. Og et fyrtårn (:

IMG_4440

Det er præcis sådan vi bedst kan li’ det. Med plads til at løb, leg og larm uden at behøve bekymre sig om at genere nogen.

IMG_4385

‘A’ spurgte forleden om jeg skulle bo på en øde ø, når jeg drager til Sverige i næste uge. Han skulle bare lige vide, at det ville passe mig glimrende, hvis jeg skulle. Jeg ville blot helst slå mig ned der. Permanent. Og ikke kun i en ferie. Men sig det endelig ikke til nogen… de vil blot tro jeg er sær.

IMG_4337

Efter den her sommer ønsker jeg mig liner med ringe og karabinhager i rustfri stål. Dem vi har, er ødelagte af saltvand. Jeg må omkring dyrehandleren og se hvad han har på hylden. Eller måske kan skaffe hjem.

IMG_4276

Der trækker skyer ind over og jeg skal erkende at det bekommer mig vel at temperaturen er faldet et par grader. De der 28-29-30 grader ligger noget over hvad jeg og hundene trives i.

Hundene er våde længe endnu. Trods deres korte pels er de længe om at tørre og kan forlænge badeturens kølighed.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *