Hormonhjerne

Lillebror havde ‘set’ den komme for en uge siden… løbetiden… og i dag kan jeg så konstatere, at han har ‘set’ rigtigt (:

loebetid

3 ugers kamp med bukser og bind, 3 uger med en tæve, der ikke gider noget som helst og 3 uger hvor de må opholde sig i bryggers/hundeværelse, når jeg ikke er hjemme.

Jeg er ikke meget for at indrømme det, men en hanhund er unægtelig noget nemmere at have.

6 Comments

 • Lone

  Venter også på løbetid her i huset. Havde håbet den var kommet for 14 dage siden, så naboens hanhunde havde været på ferie. Jeg er ikke så sikker på at det altid er nemmest med en hanhund. Naboens går fra foderet og sidder og ryster og piver hver gang en hunhund i nærheden er i løbetid. Og der er en fire-fem stykker så det er ofte. Så det er lidt belastende og jeg får dårlig samvittighed hver gang. Men hun er et madøre, så hun skal ikke neutraliseres. Skønne billeder – som altid. Og skøn video i det senere indkæg. Jeg er grøn af misundelse. Her i hovedstadsområdet er det ikke til at opdrive en strand, hvor der er fred og ro OG hvor hunde er velkomne.

  • Mette

   He he, en af naboerne i Vodskov var en ældre dame med en Collie. Den spiste overhovedet ikke i de tre uger Arabella var i løbetid 🙂

   Hvis jeg var din nabo, og med så mange tæver i området, havde jeg nok ladet min han kastrere… med mindre den selvfølgelig skal bruges i avl. Lillebror kan godt mærke at Arabella dufter anderledes, men er ellers ikke påvirket.

   I Halsområdet er vi jo nok en anelse tyndere befolket end i Hovedstadsområdet og her er det ingen problem at finde øde områder og strande.

   • Lone

    UHA – det må ikke nævnes for mine gode naboer – det er jo ikke kun hundenes ædlere dele, som er på huggeblokken! Det er også hans….. og konens vægelsind.

    • Mette

     Sjovt du siger det… min dyrlæge siger, at så snart ordet ‘kastration’ bliver nævnt i en samtale i konsultationen samler mændene benene 😉

     Lillebror aner ikke at han har mistet noget og 66 kg hund er unægtelig noget nemmere at håndtere når han ikke også har hormonerne kørende rundt i hovedet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *