Turboweekend

En weekend, som ikke er forkælet med en dag i den ene eller den anden ende, er altså alt for kort.

Allerede i morgen kalder jobbet. Og det er med udsigt til 14 dage uden en eneste lille bitte fridag. Men derefter går det også løs med fem mandagsfridage, fem korte uger og fem lange weekends efterfulgt af sommerferie.

Se det er udsigter jeg godt gider.

IMG_3309

Poden og jeg skal på et par dages Sveriges ophold… ellers er der ikke lagt sommerferieplaner. Jeg drømmer om, at få økonomi til at invitere hende på en uges ophold i solen, men det har desværre lange udsigter. Jeg har netop fået min nye kontrakt – sådan en ‘take it or leave it‘ kontrakt – med de nye arbejdsvilkår. Det forringer min økonomi yderligere til næste år idet jeg går fra at være forud til at være bagudlønnet. Ingen løn i januar, ringere pension, ringere feriegodtgørelse. Skriver man ikke under kan man betragte sig som opsagt… jamen det er jo fantastisk. Eller noget.

Det er lige før jeg begynder at overveje job nr. to for at få tingene til at hænge sammen. Måske kan jeg nå et rengøringsjob inden jeg møder. Eller en avis rute… jeg er jo alligevel ude med hundene.

Eller hvad med en rask lille indsamling til ‘værdigt trængende‘?

Nå ikke… I må ellers gerne få mit mobilnummer, så kan I overføre med MobilePay 🙂

110614-40

Søndagen blev afsluttet på Borgmestermolen. Det var en tiltrængt pause fra de rindende øjne og den løbende næse som jeg pludselig fik i dag. Jeg kan forstå, at der er vildt meget græspollen i luften og selvom jeg aldrig før har reageret på den slags, så gjorde jeg altså i dag. Naboens hus er til salg og græsset derovre er ikke rørt i år overhovedet, så jeg tænker, at min reaktion skyldes en pludselig “overdosis” pollen fra det blomstrende græs ved siden af.

4 Comments

 • Kat

  Jeg har jo valgt at være studerende i 1 år og 8 mdr…. Men men, en elevløn fra Regionen gør ingen tykke. Så jeg arbejder ved siden af mit fuldtidsjob…. Det er faktisk lidt hårdt.
  Så du må ha en avisrute 🙂

 • Gitte

  Synes godt nok det er utroligt at de kan “bare” kan ændre ansættelsesforhold sådan. Det er da en ubehagelige situation at stå i. Håber det hele løser sig.

  • Mette

   Lige nu ved jeg squ ikke hvad der er gang i… nogen dage kan vi godt få fornemmelsen af at formålet med alle de underlige tiltag er at køre hele skidtet i sænk 🙁

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *