Must love dogs…

Der en film der hedder sådan, ‘ Must love dogs‘ – og det er også sådan det er her: vejen til mit hjerte går gennem mine hunde!

Bruger man en hel aften på at sidde og pille imaginære hundehår af tøjet eller væmmes ved en smule savl, så har man nok ingen chance hos mig, som permanent besøgende i Æblehuset.

IMG_2661

Noget helt andet er, når man kommer som inviteret gæst i pænt tøj – det respekteres selvfølgelig, ligesom jeg også respekterer, at der er mennesker, som ikke bryder sig om de store hunde… og så er de enten i haven eller lukket ud i den ene ende af huset.

Men det er ikke noget permanet opholdssted for dem og slet ikke, hvis man kommer her eller forventer at kunne komme her på regelmæssig basis.

Bum.

12 Comments

 • Pernille

  Næ. Lissom jeg ikke synes det er i orden at hive hunde med ind i mit hjem uden at spørge om lov (jeg er nemlig ikke specielt vild med hunde), synes jeg heller ikke man som gæst i et hjem med hunde kan forvente de ikke er der 🙂

  • Mette

   Du har fuldstændig ret… man kommer ikke slæbende med sine firbenede hvis ikke man på forhånd ved det er ok.

   Jeg mener det er min forbandede pligt at sørge for at mine hunde ikke generer andre… men til gengæld vil jeg så også have lov at undlade at geninvitere dem som konstant børster imaginære hundehår af tøjet (:

 • Heidi

  Et hjem er først et hjem når der er hundehår og doglove

  Bæsterne fylder alt. Selvom de sviner og ikke selv rydder op. Men det er dem der gør ens hjem fuld af liv. Ville ikke undvære de firbenede i hjemmet for noget

  • Mette

   Heller ikke jeg Heidi… jeg kunne ikke leve i et hjem uden hund og så må man tage de gener, der følger med 🙂

 • Helle K.

  Jeg elsker hunde, men må indrømme, at jeg ikke er vild med savl … jeg klæder mig dog efter det, hvis jeg ved, at der er savlende hunde i huset og jeg kæler glad og gerne med dem alligevel 🙂

  • Mette

   Jeg synes også det er træls indimellem – derfor ligger der også 35 Ikea gæstehåndklæder klar så her bliver ofte tørt mund 🙂

 • Monica

  jmn, det er da også dejligt nemt at give hundene skylden for manglende rengøringsvanvid. SOM OM jeg har brug for en undskyldning på den konto…

  • Mette

   Jeg plejer at sige, “at det i hvert fald er ikke gammelt skidt” – her bliver støvsuget og vasket gulv mere end mange andre steder og alligevel er de aldrig rene ret længe.

 • Anders

  Der er tider, hvor jeg tænker over et liv uden sækkevis af underuld og knapt så hvide vægge (i Alba foretrukne hjørne), men disse negative tanker forsvinder som dug for solen, når fars bjørn ligger som mig i sofaen (der findes ikke noget bedre end 50kg hund i skødet…)

  Tak for en superfed dag på “dit hemmelig sted” 🙂

  • Mette

   Åh ja, jeg kunne også godt drømme om rene gulve og hvide sofaer… men jeg vil ikke undvære de to røde for noget i verden.

   I og Alba er velkommen på Borgmestermolen til enhver tid 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *