Kugleleg

Der var trommet til uformelt afdelingsmøde i aftes i Seaport funcenter. Vi har et par studentermedhjælpere, som vi gerne ville sige hyggeligt farvel til – og to nye studentermedhjælpere, som vi gerne ville lære lidt at kende uden for jobbet.

bowlingpage
Læg lige mærke til (ø.th.) at undertegnede lagde ud med en ‘strike’… herefter gik det dog kun ned af bakke.

Det blev til mange timers hygge. Først med spisning, fadøl og bowling – og derefter 2. halvleg (også i fodboldlandskampen) på Old Games Pub. Holdet ‘30+‘ tog hjem før midnat, men jeg er sikker på, at de unge er fortsat ud i natten…

I dag tager vi en slapper og hviler bowlingarmen, men i morgen kalder jobbet igen… frem til middag.

Og så er det weekend.

Det gider jeg godt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *