Udfordret

Der er travlhed i mosen. Jægerne er ude og rekognoscere, og der stilles skydetårne op i skovkanten.

I morgen ved solopgang går bukkejagten ind og vores ture i mosen indstilles for en tid.

Lillebror nåede, at få jaget en hare i sikkerhed i går… i det mindste tror jeg den løber endnu. Han skulle have heddet Usain Bolt… det er en imponerende eksplosiv start, han kan præstere og selvom han har en tung krop, kan han løbe helt vildt hurtigt… på de første 100 meter!

Jeg tænker, at Borgmestermolen eller Skallerevlerne bliver alternative luftesteder i den kommende tid. Det er vildtreservater og her er forhåbentlig fred for skydegale jægere.

IMG_1870

Maskinmesteren knokler fortsat på 12 timers aften- og nattevagter på en eller anden skibsmotor et sted i Frederikshavn, så vi har ikke fået set så meget til hinanden, som vi gerne ville. Men der er lys forude. De lange seje vagter er slut, når weekenden er omme og så holder han ferie, så vi kan få indhentet det mistede.

Ventetid og tålmodighed hører ikke til blandt mine spidskompetencer. Men nogen ting er faktisk værd at vente på… han er en af dem!

4 Comments

  • Mette

   Jeg er også meget glad men også sådan lidt… jeg ved ikke… det er næsten for godt til at være sandt!

   • Rikke

    Uhh, den følelse kender jeg. Men han holder altså endnu, selvom det er 2 år siden jeg løb på ham. Og jeg synes stadig det næsten er for godt til at være sandt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *