En anden slags udfordring

Jeg er ret tilfreds med, at jeg tog mod Podens udfordring i går og ikke besluttede at vente. I går var der nemlig ikke ret meget vind og det var derfor ikke koldt at springe i bølgen blå… det ville det til gengæld ha’ været i dag, hvor det blæser en del ved kysten.

IMG_2012

I dag var dagens udfordring af en helt anden slags. Jeg måtte nemlig opbyde al min viljestyrke for ikke at hvæse irriteret men smile forstående til teknikeren hos iRep, som har min ‘nye’ iPhone 5 til rep. Jeg var nemlig stået op, gjort klar og kørt til Aalborg alene med det formål at afhente den.

‘Nogen andre har været i den’, påstår de. Jeg ved ingenting. Jeg ved bare, at det ikke er mig. Der var en par skruer, der var ødelagt og de var nødt til at have ‘it-chefens’ godkendelse før de kunne gå videre. It-chefen er så mine kolleger Kasper og Jesper… jeg tror, de bliver glade for at høre, at de er blevet forfremmet… mon der følger lønforhøjelse med 😉

Kunne de for pokker ikke ha’ ringet og sagt der var problemer, så jeg var sluppet for turen til byen.

Arrrggg!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *