Nogle døre må man lukke…

Set i lyset af min bopæl ligger langt ude på kanten af Danmark – og det faktum at jeg er introvert og derfor trives allerbedst på min egen matrikel og i mit eget selskab – kan det godt være temmelig skide svært, at danne et nyt netværk, for ikke at tale om at chance for at møde en potentiel partner er lig med chancen for at vinde i Lotto.

Det er altså småt med mænd ude i mosen!

Jeg har jo prøvet det der netdating for nogle år siden. Uden det store held. Eller det vil sige… jeg mødte jo faktisk den skønne skagbo. Han viste sig bare, at være ‘for meget‘ da det kom til stykket (det uddybes ikke nærmere) og gav mig bestemt ikke lyst til at gentage forsøget.

Nu har jeg så alligevel tilmeldt mig igen… af ren nysgerrighed bilder jeg mig ind (skagboen er der i øvrigt fortsat). I løbet af de første dage var der pæn respons på min profil – langt mere end jeg havde forventet.

De fleste blot med en kommentar, som ikke decideret var et ‘kontaktforsøg’. Og så var der brev fra Jacob. Han er sød og sjov, men også yngre end jeg lige havde ønsket/forventet.

Hovedparten af de mandlige ‘søgere’ – der er alderssvarende – ønsker kontakt med kvinder, der er laaaangt yngre end dem selv. Jeg har en ide om at lige børn leget bedst og havde forestillet mig noget sådan  +/- 3-5 år.

Dét lader Jacob sig ikke sådan affærdige med og han er squ ikke sådan lige til at slippe af med igen – utålmodig og vedholdende mangler vist i hans profiltekst. Hvor vidt det kommer vides ikke… indtil videre snakker vi bare (:

Uanset føles det godt i maven, at være åben for nye bekendtskaber… i hvert fald er jeg ikke længere er interesseret i at kigge mig tilbage og det tolker jeg, som at være på rette vej.

15 Comments

 • Catarina

  Go Girl – man skal algid give folk en chance, specielt når de ikke sådan giver op. Fordomme eller egne “regler”, skal nogle gange gemmes væk og livet nydes. 😀

 • Helle Caspersen

  du skal da klart give Jacob en chance – han kan jo ikke gøre for at han er født for sent i forhold til dig. Jeg mødte for 12 år siden en sød og vedholdene mand som er 10 år yngre end mig. jeg ville heller ikke have noget med ham at gøre, men han gav ikke op, og vi er stadig sammen. så bare kast dig ud i det, alderen betyder altså ikke så meget når det kommer til stykket.

 • Susling

  Bare til orientering kender jeg flere dejlige damer, der har mødt yngre mænd og er blevet ganske tilfredse og supergode kærestepar. Du er vel bare så en cougar. Meget trendy at være det. Selv har jeg sagt til gemalen, at han skal holde sig pænt på plads ved min side. Jeg har ikke nerver til at date ældre mænd.

  • Mette

   Jeg vil da være ret tilfreds med en sprød og ‘ung’ kæreste og er vist også mest forunderet over, hvad han dog vil med sådan en ‘gammel kone’ 🙂

 • Helle K.

  Undskyld Mette – jeg havde problemer med at sende fra min ipad, så ville jeg lige gentage her, men opdagede ikke, at en af mine beskeder var sendt – gider du slette den ene?

 • Helle K.

  Selv om han måske ikke er partner-potentiale, så skader det ikke med nogle gode oplevelser og god sex – undskyld mit franske, men jeg ville ikke kunne leve uden. Så mit råd er, slip tøjlerne og lev – så kommer den rigtige lige pludselig et eller andet sted.

  • Mette

   Jeg har altid levet efter devisen: man kan godt more sig med alle de forkerte mens man venter på den rigtige og jeg har på ingen måde levet i cølibat 😉

 • Anette Bargholz

  Du er sgu bare Så sej Mette – jeg beundrer dig dybt 🙂
  For mit eget vedkommende, så have jeg egentlig ingen planer om kæreste og alt det der, og pludselig skete det jo bare… i mit tilfælde var det en jeg har kendt i mange år, min venindes bror – og nu har vi allerede været kærester i et halvt år…! 😀 Den havde JEG ikke set komme 😀

  • Mette

   Det er så dejligt og jeg glædes stort på dine vegne 🙂

   Jeg havde jo også håbet, at der kom en dumpende en dag men da jeg jo ikke er særligt udadvendt er chancen for det ikke ret stor, så nu prøver jeg 🙂

 • Birgitte Bonde

  Naaaj Mette hvor er det dejligt for dig 🙂 TILLYKKE fristes jeg til at sige – også selvom det stadig er på snakke-stadiet 🙂 Og selvfølgelig er der respons på din profil 🙂
  Jeg tænker da mere, at du åbner en dør, end at en lukkes:-)

  Rigtig god og dejlig weekend.
  KH, Birgitte

  • Mette

   Det var nu mest ‘fortidens dør’ der blev lukket. Der har været nogen ting som har stået i vejen for nye møder, men dem har jeg fået parkeret.

   Selv god weekend 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *