Dating.dk

Jeg blev taget lidt med bukserne nede, da jeg i weekenden for sjov oprettede en profil på dating.dk.

Allerede i aftes inden jeg gik i seng havde flere henvendt sig på min profil – og da jeg lukker min private mail op i dag, ligger der 14 beskeder og venter… fra mænd i alderen fra 25 (jow den er sgu god nok) og til 54… det tror jeg nok ikke liiiiige, jeg havde regnet med!

Jeg havde så heller ikke lige planer om, at jeg skulle til at netdate – jeg foretrækker at møde mennesker IRL – men da der absolut er et par interessante kandidater i blandt, vil jeg da ikke afvise tanken.

– nu må vi se om jeg tør, eller om jeg får kolde fødder 🙂

11 Comments

 • Catarina

  Jeg kikkede indenfor på det netop det sted for 10 år siden da en veninde havde lavet en profil. Jeg fik også mange breve, men et faldt jeg for og nu har jeg været sammen med Søren i snart ti år. 😉

 • Helle K.

  Hvis jeg stod i den situation, at jeg skulle finde en mand, så ville netdating nok være et af de steder, som jeg ville prøve … hvor pokker finder man ellers lige en mand?

  • Mette

   Nu er det jo heller ikke nødvendigvis fordi jeg skal finde en mand… jeg har lidt den forventning at “han” pludselig en dag står der, når man mindst venter det.

   Men som en sagde til mig engang, så har man jo lov at more sig med alle de forkerte, indtil man finder den rette 🙂

 • Joan

  Held og lykke 🙂

  Ja, jeg ville absolut heller ikke netdate.. men prøvede.. og fik kontakt til en sød mand… Ham er jeg nu gift med.. Så er ret glad for jeg prøvede alligevel 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *