Mandagsfri…

Jeg er vist blevet for gammel til lange natlige samtaler, rødvin og for lidt søvn (men for pokker, hvor var det hyggeligt mens det stod på). Klokken var kun knap 22 før jeg måtte give fortabt og gå i seng i aftes. Og så sov jeg til kl. 7 uden at vrikke med et øre.

Hundene har åbenbart også haft en hård weekend, for de har sovet lige så længe uden at give det mindste pip fra sig.

Jeg har mandagsfri og det er dermed helt ok fortsat at sidde her i nattøj, sippe kaffe og se morgen-tv.

IMG_9636
Arkiv foto

Jeg tænker, at jeg snart pakker jeg de to røde og kører ud på skallerevlerne – det er længe siden vi sidst har været der. Jeg fornemmer, der skal speedoplades inden arbejdet kalder igen i morgen og hvor gør man det bedre end ved havet..?

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *