Man kan komme frem på mange måder

Ved I hvor meget lækkerhedsværdi, der er i sådan en Audi A5, med automatgear, hel sort interiør incl. sort læderindtræk, B&O musikanlæg og hvad har vi?

Helt vildt meget siger jeg bare!

audi

Jeg følte mig nærmest som en millionærfrue på turen til og fra Odense – og det var squ noget af et antiklimaks, at futte til Hals i Poloen bagefter.

Køreturen, den fynske brunsviger og opdagelsen af at en af vore nye chef har ‘elverører‘ var torsdagens højdepunkter, selvom det selvfølgelig også altid er hyggeligt at mødes med de kolleger, som vi ellers kun mødes med på telefonmøder.

6 Comments

 • Birgitte Bonde

  Det er en af de smukkeste biler i mit univers og den ligger på min top 3 – desværre har jeg aldrig kørt i en, men jeg nyder synet, når jeg ser en og jeg tager mig selv i at vende mig om, når en kommer kørende 🙂 Så jeg forstår godt, at du nød køreturen, Mette 🙂

  • Mette

   Den er helt vil smuk. Og lækker.

   I mit næste liv vil jeg have en mand, der har råd til at gi’ mig sådan en ‘konebil’ 🙂

 • Henrik

  Kan så oplyse at en sådan model koster lige omkring 12.000£ her i England (x 9 kr. = 110.000kr.) føler mig edderdælme SNYDT…det kan du kun købe en KIA PICANTO for i Danmark……3 af mine Engelske kollegaer her (alder 24-30) kører i en A5 af den slags.

  • Mette

   Du må blive derovre længe nok til, at du kan tage sådan en med hjem.

   Ejeren af denne her er også kun 24. Det var hans drømmebil og skulle han eje sådan en var den inden han fik kone, børn og hus 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *