My body is a wonderland…

Meget apropos gårsdagens ‘stribe‘, sendte Rikke mig til morgen omkring et blogindlæg hos Michelle Hviid, som jeg tænker, at mange vil kunne have glæde af at læse.

Min krop er ikke perfekt i det groteske billede vi får tæsket ind hver dag via medierne. Men den er perfekt for mig. Jeg kender hver en millimeter af den. Jeg ved nøjagtigt hvad den kan. Jeg ved nøjagtigt hvad den har lyst til og DET synes jeg er sexet. Når der er noget jeg er ked af gør jeg noget ved det. Det som ikke kan ændres, har jeg accepteret, det bliver så opslidende at slås med det umulige.

Når jeg tænker tilbage på de mænd, som har imponeret mig mest, så er det dem som havde størst personlighed, mest selvironi, mest gennemslagskraft. Dem som var mest berejste, belæste, morsomme, fik mig til at grine. Mon ikke mænd har det på samme måde. Ellers kan de for min skyld gro lidt mere hår på brystet og komme igen når de er blevet mænd.

Læs blogindlægget i sin helhed her

One Comment

  • Rikke

    Hun er befriende dejlig og bramfri, og jeg tænker at mange kunne have glæde af hendes ord, om ikke andet så til eftertanke 🙂

    God aften til dig deroppe 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *