Dagens længde er tiltaget med knap 3 timer

Sidste års enlige erantis har i år fået selskab af ikke mindre end to blomster mere – og tager jeg ikke meget fejl, er der mindst to mere på vej.

Jow jow og hvis jeg bor her længe nok ender det måske med et erantistæppe.

IMG_9624

Solen skinnede kun en smule på vores vej i dag, men selvom der var skide koldt og blæsende, kunne vi såmænd godt gå og få forårsfornemmelser. De sidste par dage, har jeg sågar hørt fuglefløjt og det er meget længe siden sidst.

Lillebror og jeg gik en lang tur i dag. 11.000 skridt eller lige knap 10 km blev det til. Den gamle blev overladt til en lang formiddagslur og det er jeg ganske sikker på, at hun var ganske fornøjet med. Hun gider ikke blive hevet med rundt i snor mere… hun vil gerne med i mosen eller til stranden, hvor hun kan tusse rundt i sit eget tempo og ellers tror jeg, at hun er fint tilfreds med haven.

IMG_9737

Vinterferien reducerer næste uges bemanding på kontoret fra normalt seks til to – så jeg tænker, at Jesper og jeg får rigeligt at se til, selvom kundegrundlaget sikkert er tilsvarende reduceret. Der ligger en enkelt udedag på fredag ellers er det business as usual.

5 Comments

 • Lone Nielsen

  Der skal tålmodighed til med erantis. Det tager 4-5 år fra frø til de blomstrer 1. gang. Og de skal habe lov til at visne ned i fred for plæneklipperen.
  mvh Lone

 • Helle K.

  Jeg nyder også fuglefløjt og en anelse forårsfornemmelser – juhu 🙂

  Mine erantis passer sig selv og får lov til at stå, til de har smidt frø, og de formerer sig vist – jeg har ikke talt dem 😉

  Servicerer I kun Nordjylland? Ellers var det jo i sidste uge, resten af landet og Mariagerfjordkommune havde ferie. Det var temmelig upraktisk, da vi havde børn i både kommuneskolen i Arden og den store på gym. i Støvring, men ellers har det ikke voldt os problemer, at ferien falder i to forskellige uger.

  • Mette

   Vi dækker hele landet og det er derfor et par mindre travle uger. Jeg klager ikke for det gør at jeg kan nå lidt ned i bunkerne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *