Søndagen er reddet…

Søndagsfilmen er med Ryan Gosling og så bli’r det ikke ret meget bedre.

“Drive” er instrueret af den danske instruktør Nicolas Winding Refn. Jeg har set den tidligere men et gensyn med Gosling, siger jeg ikke nej til… og måske kan jeg denne gang koncentrere mig en smule om filmens handling.

drive

Han må forresten også gerne køre Poloen (:

8 Comments

 • Birgitte Bonde

  Enig Mette…han er smålækker 🙂 Har du set The Notebook? Godt nok er han i en noget yngre udgave, men meget charmerende 🙂 Og så er der lige Crazy stupid love… 🙂

  • Mette

   OM jeg har set ‘The Notebook’… den hører til balndt min all-time-favoritter og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har set den 🙂

   Han er SÅ lækker på sin helt egen skæve facon 🙂

   • Birgitte Bonde

    ENIG :-)Og har du ikke set “Crazy stupid love” så må du virkelig se den også. Der er han om endnu mere lækker (specielt i en “Dirty dancing”-scene)…yummie… og så er filmen faktisk meget god, den har jeg også set op til flere gange 🙂

 • Kat

  Altså….. Nu så jeg så Drive for første gang. Synes den startede helt vildt spændende og så gik det ned ad bakke, og så sparkede den lige røv de sidste 30 min. Kan ikke beslutte mig for om den var god….
  Men en ting er sikkert, Ryan Goslings mås var heeeeeelt klart god 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *