Tøjstory

secondhand1Det er ikke så ofte jeg kommer inde i Aalborg og når jeg gør, er det oftest fordi jeg lige mangler noget og så er det hurtigt ind og hurtigt ud igen.

Poden skal til L.O.C. releasekoncert i Aarhus i aften og har derfor Poloen, så da jeg havde fået garnet trimmet fik jeg lejlighed til at daske rundt i de aalborgensiske gader inden turen gik med bus hjem.

Når man kommer der så sjældent, sker der temmelig meget i bybilledet. Møller på Nytorv var erstattet af et flot nyt apotek, den gamle smukke bankbygning har fået huller i siden (det skal de ikke have ros for) og rummer nu ‘Jensen Bøfhus’ og nye små forretninger var skudt op rundt omkring.

På Boulevarden lige om hjørnet ved gågaden ligger nu ‘Tøjstory‘… en secondhand forretning. Men ikke en hvilken som helst secondhand forretning. Her lugter nemlig ikke af hengemt klædeskab og mølkugler.

Jeg har aldrig haft lyst til at købe brugt tøj, men her var altså noget at komme efter. Lækkert kvalitetstøj til nærmest ingen penge.

Jeg købte trøjen på billedet. Den er super lækker, sidder fantastisk og har engang kostet langt ud over min formåen… nu kunne den blive min for det samme som en billig acryltrøje koster.

Nu kører den ude i vaskemaskinen – lidt sart er man vel altid – sammen med lidt andet jeg fik suppleret garderoben med (:

6 Comments

 • Catarina

  Wauw sikke en god handel. den trøjer er jeg bare SÅ vild med. 🙂
  Jeg har det præcis på samme måde med tøj og osse sengetøjet som du. Jeg kan bare ikke have at andre sidder i mi seng eller bare på sengekanten – så skal det vaskes.

  • Mette

   Den er så lækker og billedet yder den ikke engang retfærdighed.

   Jeg er glad for at vide at det ikke kun er mig der er underlig 🙂

 • Deborah

  Jeg har ingen kvaler ved brugt tøj, og som du selv har erfaret, kan man redde sig kvalitet til ingen penge. Din trøje ser superlækker ud. God weekend iført nyt brugt tøj 🙂

  • Mette

   Jeg har heller ingen kvaler i den forstand… jeg er bare meget underlig med den slags og har altid været det.

   Da jeg var yngre kunne mine veninder godt låne noget af mit tøj, men så tog jeg det aldrig selv på igen, Hvis nogen har rørt ved mit sengetøj, så vasker og skifter jeg det. Og sådan har jeg flere underligheder. Det er sikkert en eller anden slags ‘fobi’, som jeg ikke ved hvad hedder, så for mig er det ret grænseoverskridende med brugt tøj.

   https://www.mettebech.dk/2008/10/26/underligheder/

 • Helle K.

  Sikke en god handel 🙂 der vil jeg kigge ind, næste gang jeg kommer til staden. Jeg er ikke så ofte i Aalborg, men jeg køber gerne brugt tøj – jeg har sgu ikke råd til andet.

  • Mette

   Jeg måtte spørge om det var Secondhand så pænt var det, så det er bestemt heller ikke sidste gang, jeg køber brugt derinde .)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.