Den dag vinteren kom til Vendsyssel

Det har været en dag med forhindringer… mest som følge af vintervejret, som gjorde sit indtog over Nordjylland.

Væltede busser, fastkørte busser og busser, der ikke kan forcere den mindste stigning var vist den største årsag til det trafikale kaos.

Direktør for Nordjyllands Trafikselskab, Jens Otto Størup, afviser, at busser med helårsdæk er mindre trafiksikre end busser, der har vinterdæk på.

Jeg tænker, at han skulle skifte kontorstolen ud med en plads bag rattet i en af de røde Volvoer i morgen tidlig – her forventes 20 cm sne i nat – så kunne han mærke på egen krop, hvad det er han byder sine chauffører.

Det var rigtig grimt at køre. Også i en Polo med 5 stjernede vinterdæk. Landevejen mellem Hals og Aalborg er meget åben og den meget kraftige blæst  resulterede i store driver, som ikke er så sjove at havne i. Men jeg kom både ud og hjem i god behold… dog med stor forsinkelse.

IMG_9007
Det er IKKE en havareret bus…

5 Comments

 • Catarina

  Hi hi – troede eller at busserne i Aalborg var røde. 😉
  Rigtig god weekend og pas nu på alle busserne og nyd sneen lidt for mig her i weekenden, her er det nemlig vådt og gråt. 😉

 • Lisbeth Fossum

  Mit ældste barnebarn skulle på arbejd i Dronninglund i morges fra Toften i Hals og hun brugte over 1 time.
  Her til aften skulle hun køre sine 2 børn til deres far hvor de skulle på weekend i Ålborg Øst…er meget spændt på hvordan det gik.

  Det er fygesneen der er værst synes jeg..:-)

  God weekend

  • Mette

   Hovedvejene var rimeligt pæne da jeg kørte hjem fra job, så jeg er sikker på, at hun er kommet godt afsted med dem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.