Et tilbud jeg ikke kan sige nej til…

Jeg er indkaldt til min første mammografi screening i slutningen af februar…

mammo

Det kan nok blive en fest, at få brysterne mast flade mellem to glasplader.

Bered jer på en malende beretning (:

10 Comments

 • Anette B

  Jeg har også prøvet det nogle gange… Det kan nive lidt i huden, når de klemmes flade, synes jeg… man står i hvert fald stille 😉 Men slemt, det synes jeg ikke det har været… det værste er ventetiden, indtil en læge siger: alt er normalt 😀

  • Mette

   Det sidste har jeg tænkt på… og jeg tænker, at det kan være svært at ignorere at svaret kan være ubehageligt.

 • Karin Abildhauge

  Jeg har været afsted 3 gange, jeg må sige det gør altså ondt når disse plader klemmer til, og det at stå i disse akavede stillinger gør det ikke bedre.
  Jeg får gerne indkaldelse lige omkring min fødselsdag +/- 4 dage. Og ja vi er nogle stykker der sidder der samtidig, sjovt nok, det huskes 😉
  God fornøjelse.

 • Catarina

  Hi hi, det glæder jeg mig til. 🙂

  Jeg prøvede én for snart 18 år siden, da jeg havde nogle kirtler på halsen som fra den ene dag til den ande voksede til hønseægstørelse (jeg lignede noget fra en gyserfilm) – det gjorde nas og det trak i den grad i huden. Så glæd dig. 😉
  Heldigvis var der ikke noget galt og det hele gik i sig selv igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.