Hundeliv

Lillebror er meget insisterende når det gælder at få sin matte ud af sengen om morgenen. Han ligger op af børnegitret, der holder hundene ude af stuen om natten… skubber lidt til det og piber samtidig. Ikke meget, men nok til at forstyrre min skønhedssøvn en tidlig lørdag morgen.

IMG_8904

Det kan ikke ignoreres og det holder ikke op, så der er kun én vej og det er ud af fjerene.

I dag var der lyst udenfor og så kan jeg vel egentlig ikke forlange mere på den konto.

IMG_8860

Det blev tørt op af dagen og vi tilbragte et par gode timer ude med leg og træning.

IMG_8857

Ninjaens løbetid er ved at ebbe ud og det gør hende lidt mildere stemt overfor både leg og træning. Det har været hendes første løbetid efter Lillebror flyttede ind og det har været stort set uproblematisk. Han har selvfølgelig bemærket, at der har hængt en anden duft omkring hende, men så heller ikke mere.

IMG_8441

Ude i haven pibler det frem med forårsbebudere… jeg tror bare jeg drømmer lidt om sne, frost og klar himmel.

Og rene hunde og hundepoter.

4 Comments

 • Monica

  Herlige billeder! Særlig det hvor han har næsen i hendes øre… Kan lige forestille mig den morgenfredsforstyrrer… Drengehunde er noget for sig selv… Og deler meget gerne sit selskab …

  • Mette

   Jeg tænker, at du har ret i det med drengehundene. Vi har ofte passet både en af vores nu voksne hvalpe og min eksmands hanhund… og for pokker nogle ‘kyllinger’ de store muskuløse hanhund har vist sig at være 🙂

 • Deborah

  Skønne hunde og fotos! Nyder dem altid. Jeg ved snart ikke Mette, pest eller kolera. Så jeg det kun fra sådan helt personligt, ville lidt sne og is og frost være godt, men som du ved i hesteforstand, er det træls. Som det er, er også træls, for vores staldområde er en stor mudderpøl også. Derfor pest el. kolera – vi må vel bare leve med, hvad vi bliver tildelt. God weekend.

  • Mette

   Jeg tror, naturen ville have godt af frosten… ikke mindst fordi vi dermed slipper for en masse kravl til sommer 🙂

   Og så er det skisme da også unaturligt med det vejr på vores breddegrader.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.