Dagen derpå. Den første.

IMG_8811

Årets første dag har været grå og våd og mudrede hundeben.

Og i øvrigt begivenhedsløs.

Det var langt oppe af formiddagen før naboerne dukkede frem og fik ryddet fortovene for rester af nattens fester. I det hele taget har byen været død med tomme gader og lukkede forretninger.

IMG_8815

IMG_8830

Ikke fordi jeg selv har været for kvik, men en lang frakke og en hue dækker på fineste vis både py og morgenhår og jeg kom derfor ikke ud af nattøjet før sidst på eftermiddagen.. og det var kun for at gå i bad og hoppe i rent nattøj (:

IMG_8832

To arbejdsdage venter og så er det igen weekend… fin og blid opstart på det nye år. Det har været skønt med højtiden og alle fridagene, men nu glæder jeg mig til det bliver hverdag igen… for ligesom Dan Turell holder jeg meget af hverdagen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *