Miljøsvin…

IMG_8296

Vi blev fanget midt i en fællesjagt i mosen… vi kunne høre jagthundene men ikke se nogen. Der var ingen advarsler ved indkørslen og jeg blev derfor noget forskrækket da der hørtes skud meget tæt på uden at jeg kunne konstatere hvorfra lyden kom (når man kun kan høre på et øre, er det svært at retningsbestemme en lyd).

Ninjaen og Lillebror var bestemt heller ikke trygge ved situationen og da der faldt flere skud søgte de straks tilflugt i nærheden af mig.

IMG_8285

Kanalvejen er en grusvej men trods alt en offentlig vej og jeg tænker, at det må være ulovligt at skyde hen over sådan en vej… men hvad ved jeg om den slags og som Niels siger: de er skydegale i Hals.

Kanalen langs Kanalvejen er blevet en losseplads for dåsebajere og flasker… noget forbandet svineri! Der er nogle mænd her, der mangler noget opdragelse (i det mindste tror jeg det er mænd… jeg har i hvert fald temmelig svært ved at forestille mig en kvinde sidde og drikke dåsebajere i sin bil).

Hvorfor kan de ikke samle deres dåser i en pose i bilen i stedet for at kyle dem ud af vinduet.

Måske skulle jeg skrive et surt læserbrev til den lokale sprøjte…

kanalpage

6 Comments

 • Catarina

  Det synes jeg bestem du skal – det er noget svineri at folk ikke kan tage deres affald med sig. 🙁

  De to “tosser” (smiler) er vist ikke så meget for skyderri, men så er det godt at de har mooaaarrr med. 🙂

  • Mette

   Jeg tror, jeg sender billederne til den lokale avis… så kan de tage problematikken op hvis de vil. Jeg er ikke sikker på lokal redaktionen kommer ret meget ud på landet.

 • Louise

  Nuj en fin header! Har du selv tegnet den? Og ja folk er nogle svin, både dem der smider affald i naturen og efterlader hundelort på fortovet – det er spild af energi at hidse sig op over det, men også svært at lade være!

 • Yt

  Hold nu lige fest en fed banner du har lavet 😉

  Du har ret det noget være svineri.
  Hvordan skal vi lære vores unge mennesker at tage vare på anturen,
  Så de ser sådan noget, øv.

  God jul,Yt

  • Mette

   Ja, er de ikke søde i festtøjet de to som pryder headeren 🙂

   Det er voldsomt i mosen med dåse affaldet. Der er en af gårdene som har sat store blå fodertønder ud til vejen, “Til dåser” står der på dem – men det burde dæleme ikke være nødvendigt :-/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.