Når en æbleskivebager, bager æbleskive kager

Når man når min alder er der så mange år at fejre, at det er nødvendigt at sprede det over et par dage (:

I går var det blot Poden og jeg – og i dag var det familien, som var inviteret på gløgg, hjemmelavede æbleskiver og juleknas.

IMG_8150-2

Jeg har fået “Forget shit and move on” plakat, dåse til dimser, Rice stjernestrimler, Instagram iPhone cover, Kähler urtepotter, mandolinjern, blomster, plæneklipper, nøglehængere og ‘frø’. For et par år siden forærede jeg Rikke en hoptimist i form af en frøprins… og så mødte hun Kurt! Nu håber jeg så, at der er samme gevinst ved det grønne dyr jeg har fået (:

IMG_8152

Jeg har også fået noget, som er knap så velkomment, nemlig en temmelig generende og insisterende hovedpine. Den betyder, at lørdag bliver forkortet og slutter langt før tid oppe under dynen med lukkede øjne.

Jeg tænker, at en langsom søndag iført nattøj og i eget selskab er lige hvad jeg trænger til inden jeg kaster mig ud i årets sidste arbejdsdage.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *