Selfie

Verden er ved at falde over hinanden i forargelse over Thorning, Obama og Camerons selfie ved Nelson Mandelas mindehøjtidligehed i går. Jeg tænker, at de har kedet sig bravt under den uendelige række af ligegyldige taler (:

Havde jeg været i Thornings nederdel have jeg squ gjort det samme. Og fluks lagt det på IG (:

Mon Gud har iPhone? Eller?

selfie

10 Comments

 • Lisbeth Fossum

  Jeg synes ikke det passede sig til en mindehøjtidelighed, selv om den var med musik og sang.
  Og jeg tror ikke Mrs. Obama synes det var sjov.
  Har Helle overhoved været ude at se på alle stormflod skaderne der er sket i Danmark?
  Selv Obama tager ud til steder hvor naturen har hærget.

  • Mette

   Jeg var i det hele taget skuffet over arrangementet. Jeg havde forventet, at det var en afrikansk hyldest til Mandela med alt hvad det indebærer af musik, sang og dans – og ikke en endeløs række af kedelige taler (Obama var den eneste, der var værd at høre)… og jeg tror egentlig at de der var på stadion havde forventet det samme.

   Man sådan er vi heldigvis forskellige og så kan jeg jo så sidde og håbe at begravelsen på søndag bliver afrikansk.

 • Mette

  Endnu sjovere blev det da jeg i dag på “Helt normalt” læste flg. udtalelse fra Thorning:

  “Selvfølgelig tog vi ikke upassende billeder, midt under en stor mands mindehøjtidelighed. Vi tæskede Putin og Desmond Tutu i Wordfeud”

 • Yt

  Syntes også de kammer helt over 😉
  Som en rapporter sagde så tog næsten alle billeder sådan,
  Så han kunne heller ikke forstå folk er så forarget over det.

  • Mette

   Jeg synes det er et skønt billede og hvem ville ikke gerne fotograferes ved siden af Obama… jeg ville i hvert fald gerne 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.