Bare en hund

Bare en hund” er der mennesker, der siger. Er det “bare”, at et andet liv har sluttet sig til mit, at en hale klapper i gulvet af glæde ved at høre min stemme, at en snude fortroligt stikker sig ind i min hånd, at to øjne røber mig verdener af tillid og hengivenhed.

Kaj Munk

IMG_7575

Jeg behøver vist ikke gøre nogen opmærksom på, at hundene er vigtige brikker i mit liv og ikke ‘bare hunde‘ – og når den ene så pludselig bliver syg, så bliver jeg squ bekymret.

Arabella fik det meget bedre i løbet af mandagen. Spiste og drak normalt og ville gerne med ud på en lille tur både mandag aften og tirsdag morgen.

Da jeg kom hjem fra job tirsdag, kom hun mig ikke glad i møde som hun plejer, men lå bare inde i sin kurv. Jeg fik hende dog op på nogle nu vaklende ben og vi tog en (meget) lille tur i mosen.

Til morgen synes jeg hun virkede endnu dårligere og bagkroppen sejlede under hende.

Dyrlægen blev igen konsulteret.

Han kunne konstatere lidt feber og hævede led, specielt i bagkroppen – det havde hun ikke mandag – og deraf den sejlende gang og besværet med at komme op og ned.

Der er taget blodprøver for at udelukke lever og nyre skader og så fik hun et skud steroider, som fjerner både smerter og hævelse i ledene.

Lige nu sover hun, men jeg skulle kunne forvente, at hun har det meget bedre i aften.

Jeg håber, at han får ret.

36 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.