Vi bliver næppe lydighedschampions

Nu har vi snart helt styr på “sit stay” – snart sagde jeg – og derfor avancerede vi i dag til “stå stay“.

Men den er dæleme svær.

Og endnu sværere når det også skal dokumenteres… specielt fordi jeg kun havde medbragt det store objektiv og derfor måtte mange meter bagud før jeg kunne rumme dem i søgeren.

IMG_7245

Men det lykkedes.

Et split sekund…

Og så gad de forresten ikke den dumme leg mere!

IMG_7224-vert

10 Comments

 • Birgitte Bonde

  🙂 HAHA Mette…det kan jeg tydeligt huske, da jeg som barn havde en labrador 🙂 Hun var den skønneste og dejligste hund, men nøj hvor kunne jeg blive virkelig irriteret på hende, når hun netop havde rullet sig i noget dødt – eller gik ind i andres haver fordi hun havde fået færten af en bold og slet ikke hørte min kalden 🙂

  • Mette

   Man bliver også i godt humør af dem in natura. Deres leg, badutspring og indbyrdes sprog giver mange smil på læben… men når de så har rullet sig i noget eller er skredet efter en fasan, så er det nogle møgkøtere 🙂

 • Monica

  herligt! der skal også være plads til det hele 🙂 Bundy ville elske at være en del af al den sjove leg ! han ville nok holde til det i ca 7,5 min… Kondi er noget vi drikker… 😉

  • Mette

   Den gamle kan godt løbe stadig væk men sætter sig som regel bare og kigger på at undersvenden tosser rundt. Når han så har løbet rundt i vilde cirkler overfalder han hende – så hun er en del af legen uden den store bevægelse 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.