Der står ‘mig’ på min kalender

Lørdagens kalenderblad er helt tomt.

Det er ok.

Det er tiltrængt.

Poden er returneret til sin egen lejlighed efter en hyggelig uge under mors vinger, så her er stille til morgen. Ja, altså bortset fra Ninjaen og Lillebror, som hyler og opfører en begejstret dans, så snart jeg bevæger mig ned af trapperne… tænk hvis man blev budt velkommen på samme måde alle steder (:

IMG_6620
Sommerfugl, der har fået dødsbiddet…

Så snart jeg har overstået weekendens praktisk gøremål tænker jeg, at Poloen bliver pakket med hunde og kamera. Det er vejr til at kigge edderkopperne dybt i øjnene og der er masser af dem derude i øjeblikket.

I går mødte jeg sommerfuglen herover. Jeg opdagede ikke med det samme, at den var død og stadig havde sin bøddel hængende i struben. Først da jeg løftede den fik jeg øje på edderkoppen.

Mens jeg stod der med kameraet rettet mod motivet blev jeg så i øvrigt pludselig fældet… af 60 kg. hund. De løb og legede omkring mig og Lillebror løb/væltede ind i mit ene knæ for fuld knald.

For h****** det gjorde ondt.

Mens jeg lå der i græsset og sundede mig, blev jeg også pludselig meget bevidst om, at jeg havde glemt min mobil hjemme… den bør jeg vist altid have på mig… havde han nu brækket mit ben, havde jeg nok ligget der endnu.

Heldigvis slap jeg med slaget.

Og skal vi så ikke få skudt den lørdag i gang?

God en til dig (:

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *