I telt…!?!

Der er intet sevet ud om underholdning til aftenens sommer-firma-fest… til gengæld er vi blevet lovet mad i år (:

Sidste sommer underholdt Eran DD, men om det er underholdning af samme kaliber i år ved vi ikke. Endnu.

Vejrguderne lover Vuelta a España varme og det håber jeg. Jeg har for sent fundet ud af, at festen afholdes i telt og ikke i kantinen som den plejer. Det betyder, at den påklædning jeg har planlagt nok ikke er tilstrækkelig.

Tilstrækkelig varm altså.

Jeg kunne selvfølgelig satse på at blive varmet, men mon ikke jeg alligevel skulle tage en trøje med.

IMG_6205

404 feststemte kolleger venter, danseskoene er pudset, diamanterne er fundet frem, der er sørget for hundene og transport af mor (fedt med en datter med kørekort) – det kan kun blive en festlig og fornøjelig fredag aften/nat.

God fredag og god weekend!

16 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *