Hvornår skete det egentligt..?

Jeg er da blevet helt latterligt meget gråhåret…

IMG_5684

12 Comments

 • Catarina

  Det kan godt være du er blevet lidt grå i toppen kvinde, men for en en hulen da, hvor ser du brandgodt ud og ikke en rynke er at se omkring dine øjne. En Gun-Britt med i kortere frisure, er slet ikke tosset, heller ikke i Hals. 😀

  • Mette

   Tak Laura. Jeg er egnetlig heller ikke utilfreds og så er jeg så heldig at have arvet mine forældres stålgrå farve.

 • Annette

  Gætter på at du, ligesom os andre, vågnede en morgen og opdagede at der var lagt 20 år til din alder, sådan lige plus’li’ 😉

  Jeg er faktisk begyndt at farve igen. Syns jeg så så træt ud med det grå.

  • Mette

   Præcis Annette. Jeg tror det skete da jeg blev 50. Så er man altså ikke længere ung udenpå, selvom man er indeni 🙂

 • Susanne

  Haha ja det er ikke sket i nat, i hvertfald 🙂

  Jeg droppede hårfarvning for år tilbage, kunne ikke li den fornemmelse det gav i hårbunden, når man havde kommet farven i og er ikke interesseret i at komme alt det skidt i min krop mere, man ved jo vi optager en masse gennem huden og dermed også hårbunden 😉

  • Mette

   Jeg havde også farvet hår i mange år. Ikke for at sjule de grå men bare sådan for eksperimenternes skyld. Det har været rødt, ravnsort og nærmest afbleget… men på et tidspunkt passede det bare ikke længere til min teint, som jo også har ændret sig med alderen.

   Så nu er jeg bare som jeg er… salt og peber… mest salt 🙂

  • Mette

   Ja, jeg ved det squ heller ikke. Det startede blot som nogle få grå hår… nu har de nærmest taget magten 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *