SmartAlarmHD

Monitors sleep cycles and the disturbing factors during the night. Wakes you up at the right time to avoid over- or undersleeping.

Jeg har prøvet en ny vækkeurs app på iPaden. Den kan fungere som helt almindeligt vækkeur og vække dig på et præcist tidspunkt eller den kan vække dig på det helt rigtige tidspunkt i din søvncyklus omkring et ønsket tidspunkt.

Jeg har prøvet den i nat og sat den i full mode. Det vil sige den har monitoreret min søvn, optaget forstyrrelser natten igennem og vækket mig på et tidspunkt omkring 5.30, hvor jeg ikke ville have problemer med at vågne.

Musikken begynde lige så stille kl. 05.11. På det tidspunkt oplevede jeg ingen problemer med at vågne og jeg havde ikke behov for at snooze eller vende mig om på den anden side.

Desuden kan jeg konstatere, at jeg ikke snorker.

Ikke i nat i det mindste (:

ur

 

2 Comments

 • Susanne

  Jaja det godt med dig 😉 “snorker ikke” griner!
  Kan se du har sovet lige så dårligt som jeg i nat med alle de “noise disturbances”
  Den app lyder som en smart ting, jeg syns altid, at jeg sover bedst når det er tid til at stå op 😉

  • Mette

   Jeg har ikke været vågen under de “noise disturbances”… jeg kan høre at lydene oftest sommer fra mig selv… lidt hosten og så’n, men INGEN snorken 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *