Tour de Nordjylland

Har du ikke en cykel?

Han stod frisk og solbrændt foran min dør i formiddag iført cykeltøj og en dyr mountainbike, som han lige havde cyklet fra Aalborg til Hals på. Han må have forvekslet min interesse for Tour de France med interessen for cykling generelt.

Øh jo… jeg har en cykel. Men ikke noget fancy med 100 gear og den slags.

Det var åbenbart ikke noget krav for at blive slæbt med på cykeludflugt.

Destinationen, fik jeg at vide, var Øster Hurup.

IMG_4124a

Jeg aner ikke, hvor langt der er derned, men da vi havde passeret Lillevildmose og nåede Dokkedal nægtede jeg at køre længere.

Det er for varmt til den slags udskejelser… desuden får man ondt i r**** af at sidde så længe på sådan en cykel… og retur skulle vi jo også.

Det eneste behagelig på den tur – udover selskabet – var færgeturen til og fra fastlandet 😐

IMG_4106

Og så selvfølgelig den store is vi jeg bestemt synes, vi havde fortjent efter dagens strabadser.

 

2 Comments

  • Helle

    Ha ha, mine håbefulde unger, har også været på nakken af jernhesten, for at frekventerer henholdsvis strand og vaffelhus 😉 Hjemme fra os, er der 20 km. Så de synes, de er nogle helvedes karle, de kan cykle 40 km 😉 Så nævner vi i flæng, de forskellige distancer i TF, så vender de bare det hvide ud af øjnene og sukker ; doping 😉

    • Mette

      Jeg har bare sådan en almindelig damecykel og ingen fancy cykelbukser og så får man altså ondt bagi når man har cyklet 25 km 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *