Set på Etsy

Fed ide med indgraveringen på selve halsbåndet i stedet for hundetegn – jeg er bare ikke helt tryg ved den slags snapspænder på en Dogue de Bordeaux ellers kunne jeg sagtens have fundet på, at investere i sådan et par stykker.

De fås også i ensfarvede, blomstrede, stribede, osv… (:

il_570xN.412140785_l1sl

4 Comments

 • Susanne

  Til den sidste schæfer vi havde, brugte vi en sele med samme klik system, den holdt fint. Men, for der er et men, hvis vi brugte vores 10m line og han så hare før vi fik øje på den, så ville en grime have været bedre. Jeg er røget rundt et par gange af samme årsag 😉 for en haremis var mere end han kunne stå for 🙂

  • Mette

   Jeg har seler til mine, men aldrig brugt dem af samme grund som du beskriver – så kan de nemlig trække af sted med mig med hele kroppen 🙂

   Det må være muligt at finde en ‘grime’ de kan passe – også selvom Felix har tyrenakke 🙂

 • Rikke

  Jeg har brugt snapspænder på mine hunde i mange år efterhånden, og aldrig været ude for at de er gået i stykker/er gået op. Har til gengæld oplevet knækkede karabinhager og liner, så dem bekymrer jeg mig mere om.

  • Mette

   Jeg er ikke helt sikker på jeg stoler på dem alligevel – men jeg har også så rigeligt i gemmerne. Jeg har jo haft stor hund i mange år efterhånden 🙂

   Jeg var nu også mest ude efter noget a la en hestegrime… tænkte at når man kan styre 500 kg. hest i hovedet, så må man også kunne klare 110 kg. hund på samme måde.

   Jeg lånte en med hjem fra dyrehandleren… den største han have… og det indbyggede halsbånd kunne overhovedet ikke nå rundt om Felix hals 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.