Mandagslykke

Alle mandag morgener burde starte sådan… med en time ved stranden efterfulgt af et par af bagerens Havstykker og en god kop kaffe.

IMG_3259

En øde ø…

IMG_3265

Frooooolic please…

IMG_3256

Alternativt og svært at samle op…

IMG_3277

Lillebror er ret pjattet med det der vand…

IMG_3298

 Ninjaen ser blot overbærende til…

PS: jeg har lavet en mappe under ‘fotoalbum’, som hedder ‘Ninjaen og Lillebror‘. Her samler jeg fotos af dyrene til de, der måtte have særlig interesse i at følge hundelivet i Hals (:

13 Comments

 • MissMuffin

  Hvor er de skønne, begge to. Jeg har altid haft en svaghed for “slaskere”, de der store hunde med masser af mule og hud i ansigtet, de er bare så lækre:) Desværre bryder Kristian sig ikke om store hunde(eller hunde der kræver ret meget opdragelse), så jeg nøjes med min tæppetisser..

  • Mette

   Jeg holder mest af alt af deres temperament og fandtes der en ‘tæppetisser’ med det samme sind, så gad jeg nu godt en lidt mindre hund.

   Men alt det der gøen og løben på væggene, det kan jeg simpelthen holde ud.

   PS: En lille hund skal nu efter min mening være lige så velopdragen som en stor 😉

   • MissMuffin

    Helt enig- men problemet er, at Kristian er sådan lidt bange for store hunde, så han kan ikke sætte sig igennem og tage lederrollen. Det går lidt nemmere når de er så små, at de ikke er en trussel:)
    Så stor en hund får jeg heller aldrig, for jeg ville ikke orke al den rengøring! Ok, jeg havde dog drømt lidt om enten en Old English Buldogge eller en Bull Terrier, men det var der bestemt ikke stemning for..

    PS: Dolly gøer ikke. Ikke en lyd! Det er ikke normalt for en pekingeser, men af en eller anden grund er der nærmest ikke en lyd i den hund..

    • Mette

     Han skulle næsten have lov at møde Félix… det farligste der kan sker er, at han får lidt savl på tøjet 🙂

 • Henrik

  Ja lidt lalleglad har han nu altid været og ligeså fundet “mærkelige” steder at pølle *S*…men dejlig er han nu *S*

  • Mette

   Jamen i vandet… det er alligevel det mest alternative, jeg nogensinde har set.

   Han er det sødeste og blideste væsen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *