Der er så meget jeg ikke forstår… episode 367

anemone123Mandag var dag ét på jobbet efter en større organisationsændring.

Jeg har fået ny chef og der venter nye arbejdsopgaver, som det forventes, at min makker og jeg har plads til oven i dem vi normalt sidder med.

Vi har desværre erfaret, at organisationsændringer også fører til fyringer, så det er med ambivalente følelser, at jeg tager hul på den her nye ‘ting’.

Det fylder meget. Også mere end jeg sådan lige vil være ved.

Der mangler svar på så mange ting. Ingen har fortalt os hvad den dybere mening er og hvor vi er på vej hen.

I mit job har jeg svært ved at se fordelene i at min chef sidder i Odense og at mine kolleger er spredt ud over tre lokationer – kolleger som i øvrigt har arbejdsopgaver der ligger milevidt fra det jeg sidder med.

Hvad er der nu i vejen med at sidde i afdeling med de teknikere jeg sidder på kontor med, leverer opgaver til og i øvrigt har et tæt samarbejde med?!?

Det er nok ikke LEAN (bare sund fornuft).

SUK… hvor er der dog meget, jeg ikke forstår.

6 Comments

 • Susling

  ØV! Det har jeg også prøvet. Siddet midt i en gruppe sharepointudviklere og har pippet: Jamen, altså vi skal jo også se på, hvad kunden vil have og hvilke contenttyper, de har behov for. Ingen fattede en bjælde af, hvad jeg sagde. Bare for at give et eksempel. På sigt, hvis det ikke ændrer sig, må du vist til at teste, hvordan din generelle standing er i verdensfirmaet og melde ud. Selv om den er hård.

  • Mette

   Det er frustrerende at føle sig så dum… men jeg tænker, at hvis min makker og jeg begynder at diskutere emner indenfor vores kompetenceområde er det de andre der står af…

   Men mest af alt er jeg skide ked af at miste det tætte samarbejdet med mine gode kolleger… de er mindst lige så vigtige som arbejdsopgaverne.

 • Deborah

  Amen! Jeg kunne også skrive compendier om alt det, jeg ikke forstår. Ovensiddende inklusive. I det hele taget, synes jeg samfundet har taget meget, meget kedelige drejninger på rigtig mange planer, og man er helt magtesløs.

  Men rigtig slemt er det, at være der hvor du er, hvor det kommer helt tæt på, hver eneste dag, og man mister følelsen af formål og mening og ikke mindst gnist.

  • Mette

   I dag har vi holdt 1½ times møde uden jeg fattede en bjælde. Jeg føler mig så fejlplaceret i den afdeling :-/

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *