Lærermusik og en slags overarbejde

IMG_1607-Edit

Lærerkonflikten var i dag flyttet på havnen i Hals med fuld musik og demonstration.

IMG_1606-Edit

Jeg gad faktisk godt blive lockoutet et par dage. Jeg er ved at drukne i arbejde og hver gang jeg har lavet tre opgaver, er der kommet 5 nye ind.

Hjemme arbejder jeg også. Men det er en helt anden type lystbetonet opgave, der venter her.

En forretning skal have annonce i avisen og som sædvanlig er det en (sjov) udfordring. Dels fordi materialet er ikke altid er så nemt at arbejde med og der som vanlig kun er et par dage til deadline men også fordi arbejdsgiveren ikke er den kvikkeste til at svare på mails og det er altså en udfordring, når der er spørgsmål eller annoncen skal frem og tilbage i korrektur.

Vi har dog ikke misset en deadline endnu. Og mon ikke også vi når denne? Jeg tror det!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *