*BIB*

Jeg ved squ ikke, hvad der er galt med hundeejerne i den her by… men hensyn er ikke noget, der er specielt udbredt.

Forleden morgen måtte jeg på jagt efter en labrador, som løb forvildet rundt på Aalborgvej. Jeg vælger dog at tro, at den er smuttet ved en fejl – ellers havde jeg heller ikke brugt krudt på at forsøge at indfange den.  Men ellers er løse hunde et udbredt fænomen heromkring.

bmw

Jeg luftede Ninjaen på et stort græsareal nede ved havnen i dag. Vi blev passeret af en BMW, som parkerede nogle meter foran os. Døren blev lukket op og ud lempes en eller anden lille piskøter. Den fløj lige hen mod os og først da jeg råbte op stak ejeren lige hovedet ud af vinduet og kaldte på den.

Inde i den varme bil sad den dovne madamme så, mens hunden piskede rundt, luftede sig selv og gentagene gange generede os :-/

Hvad *BIIIB* er det for en måde at holde/lufte hund på?

11 Comments

 • Koh-I-Noor (Bettina)

  Der er ikke andet for, end at du må opdrage på dem. Men det er sq da surt. Jeg tror, vi måske er ude i noget med mennesker, der ikke skulle have haft hund, fordi de ikke vil bruge den tid og energi, det kræver.
  God weekend 🙂

 • Anette B

  Ihhh – sådan noget kan også pisse mig fuldstændig af… Og jeg har også oplevet det nogle gange… Men jeg forstår det ikke… Noget af det fede ved at have hund, er da at komme ud at gå…! …men det er selvfølgelig bare min mening…! men jeg mener også, at nogle mennesker bare skulle have holdt sig til tøjdyr…! 😉

  …og tro mig, Mette, at det er fordi du kommer med en stor hund, at de kalder på deres hunde… Det gør folk IKKE når man kommer med et par Franske Bulldogs 🙁

   • Anette B

    Hahahaha Ja, kunne man fristes til at sige…! Men NEJ, med den latterlige hundelov der er, så havde det måske endt med at du skulle aflive Arabella… 🙁

    …Men man må gerne tænke det 😀

 • Maj-Britt

  Det ser vi også ved Vadehavet ofte. Der er specielt en mand som bliver siddende på førersædet i hans store bil, lukker bagdøren op, hunden løber ud og leger og lufter sig selv imens han sidder inde i bilen og ryger og læser avis – nogle gange bliver der også indtaget en pølsemix (…).
  Når han er klar til at kører igen dytter han blot og åbner døren (igen indefra) og hunden hopper ind.

  Det er en venlig og sød labrador som gerne leger med vores, men jeg er helt enig i at det ikke er en måde at holde hund på!

  • Mette

   Hunden lider nok ingen nød – men jeg synes altså også det er underligt. En del af fornøjelsen ved at have hund er da af komme ud i den friske luft.

 • qvinde

  Jeg stødte engang på en der kørte i bil ved siden af hunden der så luftede sig selv og ikke bare stod og sniffede en andens dufte i sig. Der er jo ingen grund til at hunden skal stimuleres oveni hovedet, den skal sgu da bare løbe, lette ben og skide, så far eller mor ka komme hurtigt hjem i varmen igen…

  • Mette

   Det nummer har jeg set en del jægere gøre nede ved fjorden, hvor vi boede før – men måske er den slags hurtigløb nødvendigt med en jagthund, Hvad ved jeg!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *